Bestel altijd tickets via de officiële kanalen van OLT Rivierenhof (online of telefonisch).

De timings op de website zijn steeds onder voorbehoud.

Bestel tickets

VIA OLT RIVIERENHOF
 • Betaalmogelijkheden: bankkaart (Bancontact / Mister Cash), kredietkaart (Visa, Mastercard) of overschrijving.
 • Na ontvangst van je betaling, versturen we je ticket per mail. Voor een postbezorging betaal je een extra kost. Tot 7 dagen voor de voorstelling sturen we tickets op per post. Bestel je later tickets, dan leggen we ze klaar aan de OLT-kassa.
 • Voor elektronische tickets gelden uiteraard geen verzendkosten.
 • Bij betaling via overschrijving duurt het enkele dagen voordat we een bevestiging ontvangen. Maak je dus geen zorgen als je de tickets niet meteen ontvangt.
 • Tickets worden niet geruild of terugbetaald.
 • DISCLAIMER: De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien.
  Op grond van artikel VI.53, 12° van het wetboek van economisch recht beschikt de koper niet over het recht om van de aankoop af te zien
  .
VIA TICKETBALIE ARENBERG

Waar: Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen
Wanneer: woensdag van 12:30 u. tot 17 u.
Contact: +32 (0) 3 202 46 46 of ticket@arenbergschouwburg.be

 • Naast de bovenstaande betaalmogelijkheden, kan je ook met cultuurcheques Accor en Sodexo en cadeaubon Arenberg/OLT betalen.
 • Bij telefonische reservaties kan je betalen via overschrijving.Tot 7 dagen voor de voorstelling sturen we tickets op per post. Bestel je later tickets, dan leggen we ze klaar aan de OLT-kassa.
AAN DE OLT-KASSA

Onze kassa is open vanaf 19 u. voor een avondconcert of één uur voor aanvang van een evenement.
Je kunt aan de kassa tickets kopen voor niet-uitverkochte concerten. Betalen kan zowel cash als met bankkaart (Bancontact / Mister Cash), cultuurcheques Accor en Sodexo, cadeaubon Arenberg/OLT.

VIA FNAC

Bemachtig jouw ticket in een Fnac-winkel, online via fnac.be of neem telefonisch contact op met de Fnac-ticketservice:

 • vanuit België: 0900 00 600 (0,45 euro / min)
 • vanuit Nederland: 0031 56 85 42 30

Betalen kan enkel met kredietkaart (Visa, Mastercard of American Express). Ontvang jouw tickets per post, of haal ze op in een Fnac-winkel naar keuze.

VIA INFO CULTUUR

Je kan ook terecht bij Info Cultuur (Wisselstraat 12 in Antwerpen) op vrijdag en zaterdag van 10 u. tot 17 u.

Uitverkocht

Als een concert uitverkocht is, dan vermelden we dit op onze website. Er zijn dan ook geen tickets meer verkrijgbaar aan de OLT-kassa. Wanneer een concert uitverkocht raakt aan de kassa, laten we om veiligheidsredenen geen extra bezoekers toe.

Wie zeker wil zijn van een plaats koopt best vooraf een kaartje.Koop altijd tickets via bovenstaande verkoopkanalen.

Voordelen en kortingen

 • Jonger dan 26 jaar? Voor sommige voorstellingen geldt er een jongerentarief en krijgen -26 jarigen 3 euro korting op de normale ticketprijs, zowel in voorverkoop als aan de kassa. Deze korting staat aangegeven op de website en is niet geldig bij kindervoorstellingen en coproducties met o.a. Greenhouse Talent en Livenation.
 • Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen gratis toegang tot OLT Rivierenhof. Ze hebben geen ticket nodig, maar moeten begeleid worden door een betalende volwassene (maximum één kind per volwassene). Dit geldt niet voor de familievoorstelling van Kapitein Winokio. Voor deze voorstelling hebben kinderen boven 2 jaar een betalend ticket nodig.
 • Kom met zes en krijg een fles. Koop je zes tickets voor hetzelfde concert in OLT Rivierenhof, dan krijg je er een fles Martini Brut bovenop. Deze actie geldt enkel voor tickets die je aankoopt via Arenberg en online via OLT.
 • Op zoek naar een origineel geschenk? Waarom geen OLT-cadeaucheque van €5, €10 of €20. Deze cheques zijn geldig voor alle voorstellingen in OLT Rivierenhof. Koop de OLT-cadeaucheques aan de ticketbalie van Arenberg.

Vragen?

Heb je nog vragen over tickets? Stel ze gerust via mail: ticket@arenberg.be